0

Uw winkelwagen is leeg

UW PODZ

Ja! De Podz zijn voorzien van de meest geavanceerde v5.0 bluetooth chip waardoor de Podz zich kunnen verbinden met 99.9% van alle bluetooth apparaten en daar valt IEDERE Apple en Android apparaat onder.

De eerste keer dient u simpelweg op de knop aan de achterkant van de Podz charging case te drukken totdat het LED lichtje gaat branden. U zult nu “Podz” zien verschijnen in de bluetooth instellingen van uw apparaat, welke u vervolgens aan dient te klikken om de Podz te verbinden.

Vanaf nu zullen de Podz zich iedere keer automatisch verbinden met uw apparaat zodra u de charging case opent. Dit dankzij de Auto-Pair Technologie van de Podz!

Ja, de Podz hebben exact hetzelfde formaat als de nieuwste generatie van de Apple Airpods!

Ja, de Podz zijn zodanig ergonomisch ontworpen wat ervoor zorgt dat ze in alle type oren passen en er niet uitvallen tijdens fysieke activiteit. Perfect tijdens het sporten dus!

In het doosje zit 1 paar Podz, 1 charging case, 1 oplaadkabel en 1 handleiding en een kaartje met een geheime kortingscode voor uw bestellingen in de toekomst!

Het duurt 30 tot 50 minuten om de Podz volledig op te laden.

Na iedere charge kunt u de Podz 3 tot 4 uur gebruiken. De charging case voorziet u van 4 tot 5 charges wat zorgt voor een totale speeltijd van minimaal 16 uur!

Ja, de Podz zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige microfoons waardoor u handsfree kunt bellen. Perfect voor uw veiligheid tijdens het rijden of fietsen!

De Podz hebben een oogstrelende en kwalitatief hoogwaardige matzwarte kleur. In geen enkele winkel kunt u iets soortgelijks vinden!

De Podz zijn niet volledig waterdicht, maar ze zijn wel “zweetdicht” (zoals wij dat zelf noemen) zodat u zorgeloos kunt blijven sporten!

Klantenservice

Stuur simpelweg een email naar help@getpodz.com of DM ons op Instagram en wij nemen binnen 24 uur contact op met u!

Stuur zo snel mogelijk een email naar help@getpodz.com. Noem in het eerste mailtje meteen uw ordernummer zodat wij u meteen van dienst kunnen zijn.

Let er wel op dat orders niet gewijzigd of geannuleerd kunnen worden zodra ze al verzonden zijn.

Bekijk allereerst uw ongewenste reclame inbox. Mocht het mailtje ook daar niet bij zitten, kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij u alsnog het mailtje kunnen sturen!

Verzending

Nope! Wij betalen voor de verzendkosten :)

Bekijk onze verzending-pagina in het hoofdmenu voor een gedetailleerde indicatie!

Absoluut! Vul simpelweg uw tracking code in op de tracking-pagina op onze website. Mocht u uw tracking code niet kunnen vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk allereerst uw ongewenste reclame inbox. Mocht het ook daar niet bij zitten, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen :)

Betalingen

U kunt bij ons betalen met Creditcard en Debitcards (MasterCard, VISA en AMEX). Alle betalingen worden afgerond in een 100% SSL-beveiligde betaalomgeving.

Ja, alle kosten (dus ook BTW) zitten inbegrepen in de prijs!

Retourneren en terugbetalingen

Absoluut! Bestellen bij Podz is 100% risicovrij. U kunt de Podz dus bestellen, uitproberen en binnen 14 dagen kosteloos retourneren indien u niet tevreden bent. Zodra wij uw retourzending ontvangen hebben, krijgt u een volledige terugbetaling.

Bekijk onze pagina over retourzendingen voor meer informatie.

Zodra wij uw pakketje ontvangen hebben en alles in orde blijkt te zijn, ontvangt u het aankoopbedrag terug binnen 72 uur.